075-6123 272 | Sitemap

De PrimApplier is een automatische unit voor het aanbrengen van eetbare ouwel labels.

Hij is speciaal ontwikkeld voor bakkerijproducten met speciale opdruk, maar is uiteraard ook geschikt voor ouwel opbreng op andere producten die geschikt zijn voor consumptie.

Naast een efficiënt instrument voor 'tracking' en 'tracing' van uw producten biedt de PrimApplier ook veel mogelijkheden voor marketingdoeleinden.

Nuttige of noodzakelijke informatie kan met foodgrade inkt op de ouwellabels worden gedrukt. Als voorbeeld noemen wij barcode, houdbaarheiddatum en uw bedrijfslogo, maar óók belangrijke informatie voor de consument zoals de ingrediënten en/of de biologische herkomst, 

Maximale hygiëne wordt gegarandeerd doordat de ouwellabels direct vanuit de verpakking, via de applicatorpatroon, op het product worden gebracht.

De uitvoering zoals u die op de foto's ziet is slechts een voorbeeld van een geleverde uitvoering. Afhankelijk van uw eisen met betrekking tot het aantal aan te brengen ouwels, de gewenste snelheid en andere bijkomende factoren, zal voor elke processituatie een optimale oplossing worden geboden.

Voor meer informatie, specificaties, bouwvorm of alle andere vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De PrimApplier; een automatische unit voor het aanbrengen van eetbare ouwel labels op producten geschikt voor consumptie.
Meer informatie of een offerte aanvragen?